Ekte iskrem

Jeg har prøvd  å lage iskrem i det siste, og har fått fornyet interesse for denne kalde nytelsen. Det er så stor forskjell i smaksopplevelse mellom industriprodusert is og hjemmelaget iskrem at det nesten ikke kan sammenlignes. Først og frems handler det vel om å bruke de beste råvarene, uten tanke på lavest mulig pris.

I sommer hadde jeg gleden av å prøve is fra Gangstad gårdsysteri under Trøndersk matfestival. Dette er fantastisk is, som er minst like god som hjemmelaget. Dette er is laget med fokus på topp kvalitet på alle ingrediensene de har i, og dermed får de også et flott sluttresultat.

Gangstad gårdsysteri startet i 2008 med produksjon av is. De bruker egenproduksert melk, fløte fra Tine, lokale egg og ellers kun naturlige ingredienser i produksjonen. Blant annet granskudd som jeg smakte under Trøndersk matfestival, og som var en veldig spennende is.

Jeg anbefaler alle å prøve is fra Gangstad. Den finnes å få kjøpt ved alle Bunnpris&Gourmet butikkene i Trondheim, ved Meny Lade, Meny Solsiden, Mega i Stjørdal, Levanger og Verdal, Prix Mære og Straumen, Spar Steinkjer og Obs Steinkjær. Altså først og fremst i Trøndelag :-)

One Comment

  1. Fies notiser

    Man reiser gjerne langt for god iskrem :-)Herlig blogg du har!

Legg inn en kommentar