En glad laks!

I midten av mai sendte jeg inn en oppskrift i Salmakonkurransen, som jeg hørte om via Facebook. Konkurransen gikk ut på at man skulle sende inn sin egen oppskrift på en rett med Salmalaks, og ettersom jeg er veldig begeistret for Salma sendte jeg inn en oppskrift. Og så tenkte jeg ikke så mye mer på det.

Tiden har gått og jeg har regnet med at det ikke gikk så bra. Hadde vel hørt noe nå om det var aktuelt. Men så dumpet det plutselig en mail ned i inboksen min!  «Gratulerer med finaleplass i SALMA konkurransen!» stod det! «Oi!» tenkte jeg, og pulsen steg. Artig, men hva har jeg gjort? …

Det er fire som skal være med i finalen som finner sted i Stavanger torsdag 21. juli. I mailen stod det at det blir en live finale, ala Masterchef (gulp), der du vil, sammen med de tre andre finalistene, få 50 minutter til å tilberede retten din, foran publikum og juryen (dobbelt gulp). Juryen består av Ingrid Espelid Hovig, Eivind Hellstrøm, Ørjan Johannessen og Trym Eidem Gundersen. Hvordan jeg skal få sove fram til dette er over er meg et mysterium. Sommerfugler i magen!

Salmalaks salmabåt

Retten vil også bli fotografet av proff matfotograf (i motsettning til bildene her på bloggen som er tatt med iPhone ;-) og den blir med i Salmas nye oppskrifthefte som kommer til høsten. Blir gøy å se hvordan en proff matfotograf gjør det og hvordan resultatet da ser ut.

Veldig artig, og en stor dose nifst. Blir mye bruk av Salmalaks en nærmeste månenden med andre ord. Også får jeg noe spennende å skrive om her på bloggen også. Om forberedelser, nerver, oppskrifter, matfestivalen i Stavanger, møte med vår alles heltinne Ingrid Espelid Hovig og selve konkurransen. Følg med følg med :-)

3 Comments

  1. Heidi Jaksland

    Gratulerer så mye. Kjempegøy!!!

  2. Gratulerer Ingunn – det er jo kjempestas!!!

  3. Ingunn

    Ja blir artig :-) Og spennene :-) Og nifst :-)

Legg inn en kommentar