Kom på Trøndersk Matfestival i Trondheim i dag!

Nå pågår Trøndersk Matfestival i Trondheim, og jeg er med der og viser hvordan man kan lage enkle retter med sjømat, på den lille scenen på Torvet. Kom du også!
Her er noen glimt fra festivalen. Trøndersk Matfestival er en veldig hyggelig festival, men mange dyktige utstillere. Her får du smakt høykvalitetsvarer fra hele Trøndelag.
Været har vært variert under festivalen. Torsdag var det veldig varmt, mens i går fredag var det kjøligere og litt regn. Begge dager har vært godt besøkt. I dag lørdag er det meldt fint vær og sol utpå dagen, og jeg tror dette blir den beste dagen.
På Torvet, ved siden av festivalen, er det et blomsterhav. Festivalen har justert programmet og tatt hensyn til tiden vi er inne i. Jeg synes det er flott at arrangementet er blitt gjennomført. Å samles over god mat er en fin måte å være sammen på nå.
På den store scenen pågår underholdning. I går sang disse barna der, og det var både artig og fint.
I dag skal jeg lage sjømat igjen på den lille scenen, som ligger på Torvet. Det er presentasjon og gjennomgang av ulike oppskrifter. Tidene for dette er i dag:
13:00  Blåskjell
14:00  Fiskekaker
Som en bonus i dag ettersom det er lørdag lurer jeg også på å lage Ceviche
Velkommen!

One Comment

  1. kontakt@superkokken.no

    Lykke til i Trondheim, jeg skulle så gjerne ha vært der!For flere sjømatoppskrifter: vær velkommen til http://www.superkokken.no Denne uken er det daglig nye oppskrifter på fisk og skalldyr.Beste hilsen fra Superkokken :-)

Legg inn en kommentar