Kuvertpakke med tilbehør

Dette passer til både fisk og kjøtt, er lett å lage og ser stilig ut på tallerkenen. Du kan variere hva du bruker, men det bør være grønnsaker som bruker omtrent like lang tid på å bli ferdig. I denne er det tomat, asparges og vårløk.
Du kan tilpasse hvor lang tid ting behøver for å bli ferdig, basert på hvor store biter de er kuttet i. Hvis du bruker gulerøtter bør den deles i tynne staver.

Grønnsakspakke

Slik lager du tomatene:
Tomatene i pakkene på bildet er delt opp på en litt fancy måte. Det er enkelt å få til, men ser fint ut. Slik gjør du: bruk en skarp og litt smal kniv. Lag sikksakk mønster rundt tomaten, midt på den. Sikksakk slik at det blir tagger. Du stikker kniven inn til ca midten av tomaten, hver gang du stikker den inn. Når du har kommet rundt, tar du den forsiktig fra hverandre. Hver tomat skal gi to fine halvdeler.

Slik gjør du:
Legg tomatene, sammen med staver av vårløk og asparges i biter på et stykke aluminiumsfolie. Krydre med provancekrydder, salt og pepper. Samle hjørnene til folien og lag en fin pakke.

Stekes ved 200 grader i ca 10 minutter. Dersom du lager noe annet i ovnen så setter du bare inn disse på slutten av steketiden, så blir alt ferdig til samme tid.

Legg inn en kommentar