Fylt svinefilet med bacon

Jeg elsker å fylle kylling og kjøtt, og pakke det inn før det stekes. Det er en flott måte å holde på smaken på, og tilfører også kjøttet nye smaksmuligheter. Og så er det gøy å lage, og ser veldig fancy ut, selv om det er superlett. Tre ønsker på en gang, med andre ord.


Dette trenger du: 
Ca 350 g Indrefilet av svin
1 stk pk bacon
1/2 boks kremost med urter
litt frisk basillikum

Slik gjør du:
Del svinefileten på langs nesten tvers gjennom, og brett den ut som en bok.
Legg kremosten og urtene inni.

Brett sammen og rurr bacon rundt. Du kan feste baconet ved å putte hver ende under forrige runde, eller bruke bomullstråd (beregnet på matlaging) hvis du synes det er vanskelig å få den til å sitte fast. Det er også en mulighet å feste med tannpirkere (pass på at tannpirkerne ikke er med mentolsmak etc. Det er en smakstilsetting vi ikke trenger ;-)

Stekes ved 200 grader, midt i ovnen i 15 minutter.

Tilbehør:
Denne retten kan gjerne serveres sammen med en pakke med bakte grønnsaker. Denne med tomat osv. passer perfekt til:  Link til kuvertpakke

Server gjerne pasta, ris eller poteter sammen med retten, ut fra hva du liker best. Eller rett og slett en salat, som vist på bildet.

Legg inn en kommentar