Kjempegod form med pasta, grønnsaker og blåmuggost!

I dag fikk jeg dette bildet på MMS fra ei jeg kjenner som heter Helene, og som har prøvd en av oppskriftene mine her på bloggen!  Kjempeartig å få tilsendt bilde! Og så flott det ser ut! Dette er en av oppskriftene jeg har funnet opp selv, så artig at andre bruker den og får et resultat de er fornøyd med.

Jeg fikk lov å legge ut dette bildet av Helene, men måtte få med at Terje var «set dekoratøren» som rigget for fotografen :-) Fint bilde ble det i allefall! Prøv oppskrifta du også, og send gjerne bilde
Oppskrift på form med pasta, grønnsaker og blåmuggost:
Du trenger en pakke ferske pastaputer, diverse grønnsaker som kan wokes, kylling og blåmuggost. Her kan man variere med ulike grønnsaker ut fra hva man har og har lyst til å bruke.

Forslag til ingredienser:
I pakke fersk pasta (ravioli med ost)
1 kyllingfilet
1 løk
1/2 squash
1/2 paprika
1 vårløk
10 cherrytomater
10 svisker
1/2 blåmuggost

Slik gjør du:
Kok pastaen til den er nesten ferdig

Mens pastaen koker woker du grønnsakene:
Wok følgene og i denne rekkefølgen (av hensyn til at grønnsaken har ulik steketid):  kylling, løk, squash og paprika. Wok det på medium sterk varme i noen minutter. Skru ned til lav varme, og la det stå mens du venter på pastaen.

Del cherrytomatene og sviskene i to og legg dem tilside på en tallerken. Hakk vårløken og legg den også tilside.

Slik så min form ut, sist jeg laget den :-)

Tøm av vannet fra pastaen og spre pastaputene i en ildfast form. Fordel wokgrønnsakene (og kyllingen) over, og rør litt rundt. Fordel cherrytomatene rundt på toppen, sammen med sviskene og vårløken. Del blåmuggosten i mange små biter og spre rundt på toppen. Strø over litt nykvernet pepper og litt oregano og/eller basilikum.

Etterstek 5-10 min på 175 grader så osten smelter

Lykke til!

Legg inn en kommentar