Pizzasaus

pizzasaus
Dette er oppskriften på en enkel og god pizzasaus.
Pizzasaus til 2 pizza

en boks hakkede tomater, av god kvalitet og uten sukker
2 tomater
2 fedd hvitløk
1 liten løk, gjerne sjalottløk
1 ts basilikum
1 ss olje
1 ss tomatpuré
salt, pepper, sukker

Surr løk og hvitløk i oljen i ett par minutter, til den er blank. Hakk de to tomatene og tilsett den i kjelen og la dem surre med en liten stund.

Tilsett så boksen med tomater, basilikum og tomatpuré.
La det stå på plata og putre en stund. Gjerne bort imot en time, men det avhenger av hvor lang tid du har. Det går også bra med et kvarter.

Kjør gjerne den ferdige sausen i blender, eller mos den litt med en potetstapper. Sausen er nå klar til å smøres utover pizzaen :-)

Hvis du først lager pizzasaus trenger du sikkert også noe å ha under og over sausen… 
Det finner du her:
Link til oppskrift på pizzabunn
Link til oppskrift på Pizza Parma

One Comment

  1. Pingback: Flamoni » Blog Archive » Pizzadigg

Legg inn en kommentar