Du trenger til 1 porsjon:
50-60 g bacon, renskåret (fjern unødvendig fett) og del i biter
litt salat av en type du liker
ca 5 cm agurk
1/2 eple
1/2 sitron
2 ss mager kesam eller matyoghurt
1 ts honning
50 g blåmuggost
4-5 svisker
1 ss grovhakkede valnøttkjerner
Stek baconet i en panne, pass på at det ikke brenner seg. Mens baconet steker gjør du klart resten.
Vask salaten, del den i biter og legg den på en tallerken. Del agurken i biter og legg den på. Del eple i biter og ha dem i en kopp. Press sitron over, og bland med eplebitene. La stå litt. Ta en annen kopp og ha i kesam, halvparten av blåmuggosten (smuldret i biter) og honning. Bland godt sammen.
Ha så eplebitene over på salaten. Legg på det ferdigstekte baconet. Del sviskene i store biter og strø dem over, sammen med de grovhakkede valnøttene. Fordel kesamblandingen «skjevis» her og der, og kvern litt pepper over. Nam…
mmm – denne skal jeg prøve i morgen:)
Så hyggelig Helene :-)
Håper det blir bra, og at alt står bra til med dere alle ;-)