SALMA Chef 2012 – fristen for innsendelse er utvidet til 12 august

I fjor sommer hadde jeg veldig stor glede av å være med i SalmaChef-konkurransen. Jeg komponerte en egen oppskrift med Salmalaks, sendte den inn og var så heldig å bli tatt ut og få være med i finalen. Opplegget rundt konkurransen var veldig bra, vi fikk tur og opphold dekket samt flere gode middager. Noe av det artigste med det hele var uten tvil å få møtt Ingrid Espelid Hovig. En sann matlegende og en av mine klare favoritter.

Med min store heltinne: Ingrid Espelid Hovig (Gladmatfestivalen, 21. juli 2011)

Nå har du sjansen til å oppleve det samme!  Det eneste du behøver gjøre er å sende inn en god oppskrift :-)  I år er jeg med som regionsdommer i konkurransen og skal være med å finne gode kandidater fra Midtnorge og Nordnorge. To regioner som helt klart er gode på sjømat :-)

Det er fortsatt mulig å delta i konkurransen om å bli SALMA Chef 2012! Send inn din oppskrift på salmachef.no. Finalistene vinner en helg i Oslo og får møte Eyvind Hellstrøm og Ingrid Espelid Hovig på festivalen Matstreif i september. Vinneren får en tur for to til Lyon og Bocuse d’Or – VM i kokkekunst!

Legg inn din favoritt lakseoppskrift her: http://salmachef.no/

Legg inn en kommentar